Lisa syltetøy

by admin on 04/06/2009

Lisa syltetøy er en familedrevet syltetøyprodusent på Vøyenenga i Bærum. Lisa leverer saft, syltetøy til storhusholdning, bakerier, institusjoner samt til oss vanlige forbrukere.

Tredje generasjon Horn Johannessen driver nå bedriften som har hatt tilhold i Bærum siden 1978. Hos Lisa er det skreddersøm som gjelder. Her kan du kan du få laget ditt eget syltetøy. Små serier på 50-100 kg er fullt mulig.

Lisa syltetøy finner du blant annet i flere av Centra/Ultra og Meny butikker. Personlig så fikk jeg en ny positiv opplevelse da jeg kjøpte med et glass med Lisa jordbærsyltetøy og smakte for et år siden. Hele bær, frisk og balansert jordbærsmak, passe flytende i konsistensen. Helt annerledes enn det light syltetøyet som familen tidligere hadde kjøpt. Lisa er blitt mitt klare førstevalg når jeg skal kjøpe jordbærsyltetøy i butikken.

Slow Food bevegelsen jobber for nytelse og mangfold når det gjelder mat. En liten produsent som Lisa syltetøy er et flott bidrag til dette mangfoldet. Etterspør gjerne ditt lokale syltetøy i din butikk.

Vi takket Lars på Lisa syltetøy for besøket. Vi fikk med oss et par glass med nyrørt jordbær og bringebær syltetøy fra fabrikkutsalget. På det nye flotte franske bakeriet, Kanel Kafe i Sandvika fikk vi kjøpt et nystekt italiensk landbrød. Det ble en deilig lunch med kortreiste produkter. Livet er enkelt for den som ikke har det for travelt.

RLATERT INFORMASJON:

Hjemmesiden til Lisa syltetøy

 

Print Friendly, PDF & Email

Previous post:

Next post: